Deze Nieuwkoopse websites zijn een bezoekje waard

nieuwkoopse websites

Het is goed om op de hoogte te blijven over nieuws, evenementen en sportuitslagen. Voor de gemeente Nieuwkoop zijn er verschillende websites die je hierbij helpen. Om je een handig overzicht te bieden van onmisbare websites bij een bezoekje aan het web, zet De Nieuwkoper de websites op een rij die zeker een bezoekje waard zijn.

Ontdek Nieuwkoop: agenda met activiteiten

Zowel inwoners als bezoekers van Nieuwkoop kunnen terecht op de website Ontdek Nieuwkoop voor een complete agenda met alle activiteiten in de omgeving. Daarbij houdt Ontdek Nieuwkoop haar lezers ook op de hoogte van nieuwtjes, prachtige natuurfoto’s en weetjes over nieuwe initiatieven.

0172SPORT: sportverslagen en -uitslagen

Benieuwd wat de voetbalteams uit de omgeving afgelopen weekend gedaan hebben? Op 0172SPORT ontdek je uitslagen, sportverslagen en interessante interviews. Hoewel de lokale sportwebsite met name voetbalnieuws deelt, vinden lezers ook interessant nieuws over andere sporten.

Gemeente Nieuwkoop: documenten, bekendmakingen en nieuws

De website van gemeente Nieuwkoop is ook een interessante website, gezien inwoners hier terecht kunnen voor het aanvragen van documenten. Ook vinden bezoekers bekendmakingen en actueel gemeente nieuws. Via een zijtak van de website kunnen inwoners zelfs live meekijken bij de gemeenteraadsvergaderingen.

Wonen in Nieuwkoop: blijf op de hoogte van nieuwe projecten

Ook deze Nieuwkoopse website is voor twee doelgroepen interessant: inwoners die graag op de hoogte willen blijven over nieuwe kansen om te verhuizen in de gemeente én voor bezoekers die op zoek zijn naar een woning in de gemeente Nieuwkoop. Op de website zijn veel documenten en nieuws te vinden over nieuwbouwprojecten en actualiteiten rondom het woningaanbod.

Woning Stichting Nieuwkoop: huurwoningen en koopwoningen

Als je in Nieuwkoop wilt wonen is een bezoekje aan de website van Woning Stichting Nieuwkoop ook onmisbaar. De stichting biedt een groot overzicht aan de mogelijkheden voor het huren of kopen van een woning. Ook kunnen huidige inwoners op de website terecht voor reparatieverzoeken of het doorgeven van klachten over de huurwoning.

Wegwijzer Nieuwkoop: ‘De Wikipedia van Nieuwkoop’

Wegwijzer Nieuwkoop kan het best omschreven worden als het complete platform voor inwoners van de gemeente Nieuwkoop. Met handige tegels worden inwoners met specifieke vragen, over bijvoorbeeld zorg of werk, naar een juiste organisatie geleid. De website is een initiatief van de gemeente Nieuwkoop zelf.

Werken in het Westen: vind een baan in de omgeving van Nieuwkoop

De website van Werken in het Westen is een belangrijke bron van informatie als je op zoek bent naar een baan in de omgeving. Met diverse aangesloten gemeentes uit het westen, biedt de website een groot overzicht aan openstaande vacatures. Ook Nieuwkoopse studenten kunnen de website raadplegen voor stages.

VON Nieuwkoop: dé website voor ondernemend Nieuwkoop

Ben je een ondernemer of ben je van plan om een eigen bedrijf op te gaan zetten? Dan is de website van Verenigde Ondernemers Nieuwkoop een must om in de gaten te houden. De website is overigens ook voor klanten van Nieuwkoopse winkels een aanrader, gezien er elk jaar een Ondernemer Verkiezing van het Jaar plaatsvindt en hier gestemd kan worden op zijn of haar favoriet.

CJG NIeuwkoop: informatie over opvoeding, hulp en advies

CJG, een afkorting voor Centrum voor Jeugd en Gezin,  is een interessante website waar inwoners van Nieuwkoop terecht kunnen voor advies en tips rondom zaken als opvoeding of zwangerschap. Op de website is een handige zoekbalk te vinden waar je gerelateerde onderwerpen in kunt vullen om gelijk meer informatie te bekijken.

Tom in de Buurt Nieuwkoop: alles over ondersteuning en welzijn

Tom in de Buurt is de helpende hand op het gebied van ondersteuning en welzijn in de breedste zin van het woord. Zo biedt de website informatie voor senioren, maar ook voor mantelzorgers. Op de website zijn ook evenementen te vinden voor bijvoorbeeld eenzame senioren die er even tussenuit willen.

Dit artikel bevat geen advertenties; de selectie uitgelichte websites is met zorg samengesteld door onze redactie. Mist er een website in jouw ogen die hier zeker tussen moet staan? Neem contact op met onze redactie.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?