Afgelopen donderdag vond de officiële overdracht plaats van het nieuwe gezondheidscentrum in Ter Aar, De Aar genaamd. In het nieuwe gezondheidscentrum zullen zich verschillende bedrijven gaan vestigen: van een huisartsenpraktijk tot een nieuwe vestiging van fysiotherapiepraktijk Bakker & De Vos. In dit artikel zet De Nieuwkoper de bedrijven op een rij die onderdak gaan vinden in gezondheidscentrum De Aar aan de Aardamseweg 73 in Ter Aar.

Zoals de stempel gezondheidscentrum doet geloven, zullen zich met name gezondheidsspecialisten vestigen in De Aar. Zo zullen huisartsenpraktijk Thomas Knol en de Psychologiepraktijk Beekman het gezondheidscentrum op 10 februari als eerste betreden.

Zo’n drie weken later volgen de fysiotherapeuten van Bakker & De Vos en de volgende andere specialisten: Activite, Praktijk Podotherapie Ter Aar, Praktijk Oefentherapie Ter Aar, Verloskundigepraktijk Nova, Kinderoefentherapie Ter Aar, Diëtistenpraktijk Hoek & Co, Pedicure praktijk Kamille.

Lees ook: Cassieres Jumbo Nieuwkoop ruilen werkkleding in voor sportoutfit

Bakker & De Vos meldt aan de Nieuwkoper dat dankzij de komst van het nieuwe centrum, het aanbod fysiotherapeutische mogelijkheden flink wordt uitgebreid: “Specialisaties als Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Oedeemfysiotherapie en Psychosomatische fysiotherapie zullen dan onder andere beschikbaar zijn. Daarnaast is Bakker & De Vos aangesloten bij het Schoudernetwerk van het Alrijne ziekenhuis en zijn er mogelijkheden voor oncologische revalidatie of revalidatie bij een neurologische aandoening.”