De Nieuwkoper introduceert categorie Kids: nieuws voor kinderen

nieuwkoper kids

Het merendeel van het nieuws in De Nieuwkoper is niet gericht op kinderen. En als het gaat over kinderen, bijvoorbeeld uitjes in de omgeving mét kinderen, is het gericht aan ouders. Daar komt verandering in met de nieuwe categorie Kids. In Kids komt De Nieuwkoper met leuk kindernieuws en spelletjes. Sterker nog: Nieuwkoopse kinderen kunnen zelf ook meeschrijven en berichtjes aanleveren!

Met Kids wil De Nieuwkoper ook een platform worden voor kinderen: “Ook kinderen willen nieuws tot hen nemen, maar dat wordt lastig als content niet voor hen geschreven is. Daar willen we met Kids verandering in brengen: in Jip en Janneke taal willen we kinderen leuke tips geven over de omgeving én komen we met grappige Nieuwkoopse spelletjes. Maar ook als er nieuws is voor deze doelgroep vind je dit op deze pagina terug. Met Kids richten we ons op kinderen tussen de 7 en 14 jaar”, aldus de redactie van De Nieuwkoper.

ZIE OOK

Mijlpaal voor De Nieuwkoper: 2500 fans op Facebook

Kinderen die berichtjes willen aanleveren, kunnen dat doen via redactie@nieuwkoper.nl. Onze Kids-redactie dagelijks bereikbaar.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?