Dansen, zingen en musical bij Cools in Ter Aar

De Jeugdafdeling van Cools Dance & Events uit Alphen aan den Rijn breidt haar lessen uit in Ter Aar. De dansschool biedt meer dansstijlen en ook de eerste theaterstijl, namelijk Pop. De lessen zijn in zalencentrum Het Punt in Ter Aar. Open lessen zijn er van 13 tot en met 23 september.

“We gaan een leuke samenwerking aan met Het Punt in Ter Aar”, vertelt Suzan Cools van de Alphense school. “Onze jeugdafdeling in Alphen aan den Rijn heeft al heel wat jaren naast dansen een aparte theaterafdeling voor zanglessen en musical. In Ter Aar kunnen we deze lessen nu ook gaan aanbieden, eerst de zanglessen en later komt musical erbij.”

De lessen

Aankomend schoolseizoen bied Cools Dance & Events voor kinderen en tieners in Ter Aar en omgeving de danslessen Hiphop, Afro Dance, Klassiek Ballet en Media Tiktok Dance aan. Zangles Pop komt erbij voor kinderen én voor een aparte groep van tieners. De dans- en zanglessen worden gegeven op maandag en donderdag. “Plezier staat natuurlijk hoog in het vaandel bij alle lessen. We gaan werken aan echte choreografieën om wellicht te kunnen optreden. Dansen is een gezonde sport en goed voor de motoriek.”

De Ter Aarse locatie biedt open lessen van 13 tot en met 23 september. “Meedoen is gratis, wel vragen wij je even aan te melden via www.teraardanst.nl.” 

De Punt is te vinden aan de Kerkweg 18 in Ter Aar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een gezellige ruimte voor ouders/verzorgers om een kopje koffie of thee te nuttigen tijdens het wachten. Voor vragen kun je bellen naar 0172-474741.


Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire, goedbezochte website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog).


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?