Creatieve workshop Visible Mending bij !Triggr

Een voorbeeld van Visible Mending. ©Triggr.nu

Stichting !Triggr verzorgt zaterdagmiddag 27 november de creatieve workshop Visible Mending. Ilona en Diana leren de deelnemers met stof en garen een leuke twist aan hun kledingstuk te geven.

Met Visible Mending geef je je kleding een tweede leven. Letterlijk betekent het, het zichtbaar repareren van kleding.

Valt jouw lievelingsspijkerbroek uit elkaar? Zitten er vlekken op je favoriete shirt? En wil je creatief zijn met naald en draad? Dan is Visible Mending een leuke workshop voor jou. In deze workshop ga je aan de slag met het repareren van je eigen kleding door middel van het toevoegen van extra stof of bijvoorbeeld een zichtbaar borduursel. Hierdoor is niet alleen je kledingstuk gerepareerd, maar je voegt er ook wat extra’s aan toe.

Je hoeft geen ervaring met borduren of naaien te hebben. Alle materialen, borduurdraad en begeleiding zijn inclusief. Breng uiteraard wel je te repareren kleding(-stukken) en een scherpe schaar mee.

Begeleiding

Ilona en Diana begeleiden deze workshop vakkundig. Zij kennen elkaar van de middelbare school en waren al heel lang van plan samen iets creatiefs met stof of leer te doen. En nu leren ze dat graag aan jou.

De workshop is zaterdag 27 november bij !Triggr aan de Middelweg 5 in Ter Aar, van 14:00 tot 17:00 uur. Kosten: 47,65 euro. Geef je op met deze link


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?