Coupe Corona vragenuurtje bij Hairchange

De kappers zijn al even dicht. En helaas gaan zij op zijn vroegst 9 februari pas weer open. Hairchange, met een kapsalon in Ter Aar, verzorgt daarom morgenavond een Coupe Corona vragenuurtje.

“Is je kapsel inmiddels geheel zijn eigen leven gaan leiden? Is dit het punt om je haar dan maar zelf een beetje in het gareel te krijgen? Zou je met de tondeuse op standje 2 iets leuks kunnen creëren? Op het internet zijn tal van van dappere doehetzelf-pogingen te vinden, niet altijd met het gewenste resultaat… HELP!” schrijft Hairchange.

Opties genoeg weet het team van Hairchange: “Scheer je het volledig kaal, pas je de ouderwetse bloempot-methodiek toe? Of wacht je toch maar op de dag dat de kappers weer open mogen? De tijd zingen we dan wel uit met vlechtjes of een hipsterknot en een weelderige baard.”

Hairchange schiet vrijdag 29 januari te hulp. Van 19:30 tot 20:30 uur is er een gratis vragenuurtje over coronakapsels via Teams. “We geven tips om jouw coupe er zo goed mogelijk uit te laten zien. Heb je een vraag? Dan kun je deze naar ons mailen, zodat wij goed voorbereid zijn en het juiste advies kunnen geven. Ook als je geen vragen hebt, kun je gezellig meedoen.”

Aanmelden voor het vragenuurtje kan door een mail te sturen naar info@hairchange.nl. Hairchange mailt dan een aanmeldlink voor Teams toe.

Live Facebook-sessie

Lukt het morgen niet om bij het Teams-vragenuurtje te zijn? Vrijdag 5 februari is er een live Facebook-sessie met tips en advies om de lockdown door te komen. Ook dan kunnen vragen gesteld worden. 

Op 9 februari hoopt Hairchange weer open te kunnen. Mocht dit niet zo zijn, dan is vrijdag 12 februari een bezoek aan te raden op de Instagrampagina van Hairchange. Wederom met een livesessie voor alle prangende Coupe Corona vragen.

De livestreams op Facebook en Instagram zijn van 19:30 tot 20:00 uur.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?