Column: Winkelen op afspraak [VIDEO]

Ik nam de proef op de som en ging winkelen op afspraak. Niet zo lang geleden sneuvelde er bij mij thuis een vaas. En al staat het bosje rozen ook mooi in de geleende vaas van de buurvrouw, feit was dat ik dringend een nieuwe vaas nodig had.

Daarbij heb ik afgelopen periode wat versleten ondergoed weggegooid dus mijn doel voor deze date was duidelijk. Twee boodschappen, tien minuten de tijd, haren recht overeind vanwege het ontsmetten van mijn handen en het verplichte mondkapje, maar ik waagde me eraan.

Tijdsdruk

De tijdsdruk was niet prettig. Je bent toch bang dat je langer nodig hebt en de tijd wordt scherp in de gaten gehouden. Zeker omdat ik na een volle ronde door de winkel zowel de vaas als de onderbroeken nog niet gevonden had. Maar één winkelmedewerker per klant, dat lukt al gauw.

Het is dus goed gekomen. Ik heb mijn boodschappen kunnen doen. Al hoop ik wel op mijn blote knietjes dat dit mensenschuwe gedrag binnenkort terug op het vliegtuig naar Wuhan stapt.

Lees ook: Deze winkels en salons zijn, op afspraak, open