©Hersenstichting.nl

De collecte van de Hersenstichting vond begin februari voor het eerst volledig online plaats. In deze week hebben veel enthousiaste online collectanten samen 1.400 euro ingezameld in de gemeente Nieuwkoop. De Hersenstichting bedankt de gevers en vrijwilligers hartelijk.
 
Met het opgebrachte geld kan de Hersenstichting meer onderzoek en betere behandelingen mogelijk maken voor iedereen met een hersenaandoening. Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Dementie, parkinson, depressie of hersenletsel na een ongeluk. Dit aantal blijft stijgen. Vroeg of laat raakt het iedereen. Met de opbrengst kunnen hersenaandoeningen beter behandeld worden en in de toekomst zelfs deels voorkomen worden.
 
“Namens 4 miljoen Nederlanders met een hersenaandoening: Bedankt voor uw bijdrage en hulp!”
 
De collecte gemist? Een gift overmaken kan op IBAN NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting Nederland of via www.hersenstichting.nl.
 

Jouw persbericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op dit populaire medium. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.