Het grasveld voor de woningen in de Vosholstraat wordt volledig onder handen genomen. ©Anke Steffers

Na voorbereidende werkzaamheden is Aannemer A. van Ooijen & Zn vandaag gestart met de groenstrook van de Vosholstraat in Ter Aar. De werkzaamheden horen bij het inrichten van de buitenruimte van Integraal Kindcentrum Ter Aar.

De huidige groenvoorzieningen voor de woningen in de Vosholstraat 2 tot en met 40 worden weggehaald (zie foto onderaan dit bericht), er worden bomen gekapt en verplaatst én er wordt grondwerk uitgevoerd. De groenwerkzaamheden waarmee vandaag gestart is, betreffen het deel op de tekening hieronder waar een rode ovalen lijn omheen staat. In dit ovaal zijn onder andere de fietspaden (in oranje) te zien die hier aangelegd gaan worden.

De werkzaamheden aan de buitenruimte duren naar verwachting tot en met september. Afhankelijk van de werkzaamheden is er hinder en zijn er wegen afgesloten. De omgeving wordt hierover geïnformeerd via bewonersbrieven en de BouwApp. De BouwApp is ook gratis te downloaden in de Playstore of Appstore. Zoek daar het project IKC Ter Aar en voeg het project vervolgens met het geeloranje rondje met het sterretje toe aan de favorieten.

Bomen en bosschages worden verwijderd. ©Anke Steffers

Lees ook: Start aanleg buitenruimte IKC De Vaart