Vandaag – vrijdag 29 november – is het Black Friday. Een dag waarbij  hoge korting geven op diverse artikelen. Deze oorspronkelijk Amerikaanse dag vol korting is ook merkbaar bij verschillende winkels in Nieuwkoop. Diverse winkels in Nieuwkoop laten weten speciale deals te hebben tijdens deze dag. Zo heeft Albert Heijn Nieuwkoop speciale Black Friday deals en kunnen klanten van Kluswijs Nieuwkoop ook genieten van verschillende aanbiedingen.

Kluswijs Nieuwkoop
Kluswijs Nieuwkoop wijst haar klanten op de nieuwe folder: “Onze nieuwe Black Friday folder is uit! Let op geldig allen op vrijdag 29 november!”. In de winkel zijn diverse aanbiedingen te scoren: zo zijn drie zakken haardhout slechts € 9,99 en krijgt men 40% korting op Flexa Powerdek.

Dierenspeciaalzaak Rijnbeek
Bij Dierenspeciaalzaak Rijnbeek genieten klanten van 20% korting op alles voor dieren. Deze Black Friday aanbieding is met uitzondering van andere aanbiedingen en voor grote balen vogelzaden: deze zijn 10% afgeprijsd.

Juulzz
Bij damesboutique Juulzz genieten bezoekers van 20% korting op alle dameskleding tijdens deze vrijdag. Onlangs verscheen er een artikel over deze nieuwe winkel in de Dorpsstraat.

Enjoy & Live
Babyspeciaalzaak Enjoy & Live heeft een speciale korting op kinderkleding vanaf maat 74 (met enkele uitzonderingen). Bij een kledingstuk geniet men van 25% korting. Twee stuks? Dan is er sprake van maar liefst 30% korting.

De Nieuwkoopse Lekkernij
Ook voor lekkernijen kunnen inwoners korting scoren. Bij De Nieuwkoopse Lekkernij zijn er diverse producten afgeprijsd tijdens Black Friday. Zo is roombrie € 0,89 per 100 gram en is een kilo belegen kaas voor € 6,95 te scoren.

Timeless
Kledingzaak Timeless heeft eveneens aanbiedingen tijdens Black Friday: hier genieten klanten van 20% korting op de gehele collectie. Niet alleen vrijdag, maar het hele weekend, is te zien op een promotieflyer op social media.

Albert Heijn
Bij Albert Heijn Nieuwkoop zijn ook verschillende aanbiedingen te vinden, met name op apparatuur. Vanaf vrijdag is bijvoorbeeld een Playstation € 100,- afgeprijsd. Er is ook korting te scoren op diverse producten vanaf maandag: bijvoorbeeld € 150,- korting op een espressomachine van Philips. Alle aanbiedingen zijn te vinden op de speciale dealpagina van Albert Heijn.

Rosa Underwear
Lingerie- en ondergoedwinkel Rosa Underwear pakt het anders aan: 10% van de omzet gaat naar Tim Wagenaar. Het Nieuwkoopse gezin is op zoek naar sponsors voor een rolstoelbus. Het AD schreef hier onlangs een uitgebreid artikel over.

Wij proberen deze pagina deze week aan te vullen met meer aanbiedingen. Zelf meer Black Friday deals in onze gemeente gespot? Laat het ons weten!