Beeld: Roelof Westerhof© Youri Egas

Op donderdag 2 juli vindt er weer een nieuwe  Kom d’r In bijeenkomst plaats bij de Zevensprong aan de Noordenseweg. Ditmaal zal Roelof Westerhof, adviseur duurzaam landgebruik, komen vertellen. Hij vertelt over de uitdagingen waar de landbouw voor staat om duurzaam aan de slag te gaan en wat wij daar aan kunnen bijdragen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 juli vanaf 14.00 uur bij de Zevensprong aan de Noordenseweg 23 in Nieuwkoop. De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van Nieuwkoop. Wel is reserveren noodzakelijk, vanwege de corona-maatregelen. Dit kan door een e-mailbericht te sturen naar f.horstmeier@zonnet.nl of door te bellen naar 06-20469461.

ZIE OOK

De Zevensprong heropent expositie Schaatsen, IJsmutsen en Timmergereedschap

Bezoekers van Kom d’r In bijeenkomsten genieten niet alleen van verhalen, maar ook van koffie, thee of frisdrank met een toepasselijke versnapering. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Eerder meldde deze krant al dat de locatie van de Kom d’r In bijeenkomsten door de coronacrisis noodgedwongen is verplaatst naar de Zevensprong.