Waternet nodigt namens waterschap Amstel, Gooi en Vecht bewoners en andere belanghebbenden uit voor een bewonersavond. De afgelopen tijd heeft Waternet onderzoek gedaan naar de waterkwantiteit en de waterkwaliteit in de Noordse Buurt. De uitkomsten van dit onderzoek willen we verwerken in een nieuw watergebiedsplan. Voordat dat zover is, wil Waternet op 13 maart graag in gesprek met de bewoners. 

Programma 

19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Centrale presentaties over het proces van het watergebiedsplan en het watersysteem in de Noordse Buurt 
20.15 uur: Informatiemarkt; Beantwoorden vragen en ophalen kennis en ervaringen bewoners 
21.00 uur: Afsluiting 

Voor wie is deze avond? 

Op deze avond kunt u als bewoner of andere belanghebbende met ons meedenken over het water in de Noordse Buurt. De natuurprojecten in de Noordse Buurt en Westveen vanuit Veenweide Gouwe Wiericke worden meegenomen in het project wanneer mogelijk, maar worden niet besproken tijdens deze avond. Ook wordt het watersysteem in Westveen niet besproken op deze avond. 

Aanmelden 

Wilt u deelnemen aan de bewonersavond? Meld u dan vooraf aan, zodat we ons kunnen voorbereiden op het aantal deelnemers. Stuur hiervoor uiterlijk op vrijdag 10 maart een e-mail aan floor.speet@waternet.nl met daarin uw naam, adres en telefoonnummer. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor berichten die met het watergebiedsplan te maken hebben. 

De bewonersavond is op 13 maart bij Voetbalclub VV Sportief, Floraweg 1 in Noorden.