Bestelbus van postberzorger gekanteld op de rotonde bij Nieuwveen

bestelbus gekanteld dpd

Foto: De gekantelde bestelbus. © Brandweer Gemeente Nieuwkoop, Facebook

Je pakketje nog niet ontvangen? Dat kan het gevolg zijn van een verkeersongeval op de rotonde van de N462 met de Candelastraat te Nieuwveen: een bestelbus is gekanteld tijdens een verkeersongeval. De brandweer werd gealarmeerd vanwege vrijkomende vloeistoffen. De politie heeft het verkeersongeval met de provincie Zuid-Holland en de berger afgehandeld.

Maandagmiddag werd Brandweer gemeente Nieuwkoop – de ploeg van kazerne Nieuwveen – gearlameerd voor een brandstoflekkage bij een verkeersongeval. Op de rotonde trof de brandweer een gekantelde bestelbus aan, waar een personenauto tegenaan gereden was. Doordat er bij de aanrijding vloeistoffen vrijgekomen zijn, werd de brandweer ingeschakeld om mogelijk actie te ondernemen.

Lees ook: Politie: “Wie weet waar dit vuurwerk te verkrijgen is?”

Dit bleek echter niet nodig: “Uiteindelijk bleek dit mee te vallen is er besloten geen sporen te vernietigen en niet tot actie over te gaan. In overleg met de OvD heeft de brandweer geen werkzaamheden verricht”, meldt de brandweer op social media. Het verkeersongeval is uiteindelijk afgehandeld door de politie in samenwerking met de provincie en een berger.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?