Beheer sporthal de Vlinder voortaan in handen van Rijnvicus

de vlinder rijnvicus

Foto: Ingang de Vlinder © Archief De Nieuwkoper

Het beheer van Sporthal de Vlinder is voortaan in handen van Rijnvicus. Rijnvicus zal zowel de schoonmaak als de horeca volledig op zich nemen. Rijnvicus is een leerwerkbedrijf uit Alphen aan den Rijn en creëert samen met opdrachtgevers passend werk voor haar medewerkers. Van 20 juli tot en met 25 augustus zal de Vlinder gesloten zijn voor onderhoud. 

Voormalig beheerder Lyna Kant heeft het stokje overgedragen aan leerwerkbedrijf Rijnvicus uit Alphen aan den Rijn. Al enkele jaren geleden is er afgesproken dat Kant zou stoppen met het beheer van sporthal de Vlinder. Zowel horeca- als schoonmaakwerkzaamheden zullen vanaf nu uitgevoerd worden door Rijnvicus.

Lees ook: Nieuwe plannen voor de Kerkweg door komst Vomar

Rijnvicus zal ervoor zorgen dat de schoonmaak van de sporthal in Ter Aar plaatsvindt op tijdstippen dat deze niet gebruikt wordt door sporters. Door ook de horeca te beheren, kunnen sporters en bezoekers genieten van wat drinken of een snack voor of na het sporten. Het sportcafé is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 17.00 tot 24.00 uur.

De Vlinder zal van 20 juli tot en met 25 augustus gesloten zijn, vanwege onderhoud van de vloer in de sporthal. Dit ‘zodat er de komende twee jaar nog veilig op gesport kan worden’.

Over Rijnvicus

Rijnvicus is een leerwerkbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het bedrijf werkt samen met de gemeente Kaag & Braassem en Nieuwkoop. Bij Rijnvicus werken personen met een soms (nog) te grote afstand naar een baan op de arbeidsmarkt. Daarbij zorgt Rijnvicus ook voor begeleiding van werkzoekenden naar een geschikte baan.

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?