Beatles lezing bij Stichting !Triggr op zondagmiddag 26 januari

beatles lezing

Foto: Ter illustratie. © Pixabay/Victoria Borodinova

Beatles fans opgelet: op zondagmiddag 26 januari 2020 komt Peter Vorrink (58) naar Ter Aar om een boeiende lezing te geven over de Beatles. Vorrink vertelt van alles over de populaire band in toont onbekende foto’s en zeldzaam filmmateriaal. Er is ruimte voor vragen en er wordt zelf gemusiceerd. 

Zo’n 50 jaar geleden gingen de Beatles uit elkaar. 50 jaar na dato is de populaire band nog steeds niet weg te denken uit muzieklijsten. Peter Vorrink weet veel over de Beatles en vezorgt een middagvullende lezing over deze intrigerende band. Zo vertelt Vorrink over het ontstaan en het uiteenvallen van de band, maar geeft hij ook antwoord op de vraag waarom de Beatles allemaal een snor droegen op de hoes van het album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Lees ook: Nieuwkoop 750 jaar tijdens Nieuwjaarsreceptie feestelijk afgetrapt

“Dit en honderd andere dingen zal Peter Vorrink vertellen op zondagmiddag 26 januari in 2020”, meldt de stichting aan deze krant. Om de lezing bij te wonen dient men in het bezit te zijn van een kaartje. Deze zijn te koop voor € 10,73 per stuk op de website van stichting !Triggr.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?