Het ‘Online Pokertoernooi voor de Sport’ is een landelijk initiatief waar iedereen (18+) aan kan meedoen met gratis kans om tot 5.000 euro te winnen voor zichzelf en zijn of haar favoriete sportvereniging. De totale prijzenpot kan oplopen tot 10.000 euro. Barbara Zornig uit Ter Aar heeft TAVV naar de finale gespeeld. 

Woensdag 9 maart werd de eerste voorronde van dit online pokertoernooi gespeeld. In totaal schreven ruim tweehonderd deelnemers zich in, waaronder Barbara Zornig Stolk uit Ter Aar. Zij koos ervoor om mee te spelen voor TAVV, waardoor de club kans maakt op een mooi geldbedrag.

Zij streed, vanuit huis op haar mobiel, om in de voorronde bij de beste tien procent te eindigen voor een plek in de finale. Dit lukte haar en zodoende is zij gekwalificeerd voor de eindstrijd. De finale is zondag 27 maart om 19:00 uur en wordt live uitgezonden via onkpoker.nl/live

Meespelen

Wil jij ook (leren) pokeren en gratis kans maken op prijzengeld voor jezelf en jouw vereniging, tot en met 24 maart worden nog voorrondes gespeeld waaraan je kunt meedoen. Ook als je nog niet kunt pokeren, kun je voor je deelname de pokerregels in vijf minuten leren.

Inschrijven en meer informatie staat op onkpoker.nl/sport.