Bakkerij Tersteeg verkocht aan Bakker de Kruijf

bakkerij tersteeg verkocht aan bakker de kruijf

Bakkerij Tersteeg is verkocht aan Bakker de Kruijf. Zaterdag 1 februari 2020 zal de laatste verkoopdag zijn van de bakkerij, waarna Peter de Kruijf van Bakker de Kruijf de verkoopactiviteiten voort zal zetten. Dit meldt de bakkerij vandaag via een e-mailbericht aan haar trouwe klanten. 

Wij (Bert, Tine & Robbert Tersteeg) hebben met zijn drieën een ontzettend moeilijke beslissing genomen. Wij hebben besloten om de bakkerij te verkopen. Dat wil zeggen dat er een andere eigenaar komt, namelijk Peter de Kruijf van Bakker de Kruijf“, meldt de bakkerij in de e-mail naar haar klanten. Peter de Kruijf neemt de bakkerij in Woerdense Verlaat en de winkels in Noorden, Nieuwkoop, Wilnis en Ter Aar over.

Lees ook: Voor het allereerst in Nieuwkoop: Santa Run Nieuwkoop

Bert en Tine Tersteeg zullen gaan genieten van hun pensioen; Robbert Tersteeg zal bij Bakker de Kruijf gaan werken om te helpen met de overname en de productie. Hoewel er sprake is van een nieuwe eigenaar van Bakkerij Tersteeg in het nieuwe jaar, zal er volgens de bakker weinig veranderen voor klanten: “De uitstraling, de medewerkers en het assortiment blijft voorlopig hetzelfde“.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?