Bakker Teun van Leeuwen wordt verrast voor 70-jarig jubileum

bakker teun van leeuwen jubileumfeest

Al 70 jaar zorgt dorpsbakker Teun van Leeuwen (83) voor vers brood, koekjes en divers banket voor Aarlanderveen en omgeving. Dorpsbewoners besloten de bakker zaterdagochtend te verassen met een jubileumfeest, inclusief fanfare en toespraak van broer Jules (75).

Op 1 juli was het precies 70 jaar geleden dat Teun van Leeuwen voor het eerst aan de slag ging als dorpsbakker. Voor bijna alle dorpsbewoners van Aarlanderveen was dat reden genoeg om de bakker te verrassen met een jubileumfeest.

Zaterdag 6 juli werd de bakker met vrouw Aad verrast met een fanfare en een toespraak van Jules van Leeuwen, de broer van Teun. In een videoreportage die het AD maakte van het jubileumfeest, is een ontroerde bakker te zien.

Lees ook: Beheer sporthal de Vlinder voortaan in handen van Rijnvicus

Tot de dag van vandaag is de bakker nog steeds actief in het bakkersvak en is hij donderdag tot en met zaterdag geopend in het authentieke bakkerszaakje aan de Dorpsstraat. Met name de mergpijpen zijn erg gewild in wijde omgeving. “Ze komen van heinde en ver voor die mergpijpen“, liet een vaste klant eerder weten bij een bezoek aan de bakkerij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?