Nieuwkoopse sieradenwinkel Made By Debbie (MBD) zal haar mooie producten sieraden en accessoires op een online lentemarkt aanbieden. Klanten genieten tijdens deze bijzondere markt van 20% korting en van een gratis verzending optie.

Debbie Spierenburg van MBD (Made By Debbie) staat bekend om haar eigen ontworpen sieraden en staat normaal gesproken op diverse markten door het hele land. Nu dat niet mogelijk is lift ze komend weekend mee op wat een uniek concept is. MBD biedt tijdens de lentemarkt 20% korting en gratis verzenden.

ZIE OOK:

The Happy Duck 2.0 zou dit weekend 4-jarig bestaan vieren

Stephanie van der Hoek is de initiatiefneemster van deze allereerste en originele Online Markt.   Met geweldige ondernemers uit heel Nederland (die op dit moment wel een steuntje in de rug mogen ontvangen!) organiseert zij een Online Lentemarkt met onder andere leuke producten, speciale prijzen, samengestelde cadeaupakketjes, maar bijvoorbeeld ook populaire (online) cursussen!

De online Lentemarkt vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 April 2020, van 09:00 – 17:00. Via Facebook kan je de link en informatie lezen. Daar worden ook alle deelnemers waaronder MBD gepresenteerd en zal een ieder zijn producten promoten.