Woensdagmiddag 3 april om 12.00 uur heeft Albert Heijn Nieuwkoop de deuren geopend van de vernieuwde winkel. Het filiaal op het Reghthuysplein is de afgelopen weken flink verbouwd en in een vernieuwd jasje gestoken. Zo zijn er Scan&Go palen te vinden, waarbij men zelf boodschappen kan scannen en afrekenen. 

Het was eventjes wachten, maar de verbouwing is een feit. Vanmiddag heeft Albert Heijn Nieuwkoop de deuren feestelijk geopend van het vernieuwde filiaal. Sinds dinsdag 19 maart 18.00 uur was de Albert Heijn gesloten vanwege een grote verbouwing. De versafdelingen zijn duidelijk vernieuwd en de complete winkel is voorzien van een flinke vernieuwing.

Lees ook: Albert Heijn deelt video van lege winkel vlak voor verbouwing

De hele dag staat in het teken van de opening. Er is een echte AH hamster aanwezig, waarmee kinderen tot 17.00 uur op de foto kunnen. Ook is er een popcornmachine te vinden voor de lekkere trek. Klanten die vandaag hun boodschappen doen kunnen ook een appeltaartje meenemen voor slechts € 1,-. “Wie jarig is trakteert“, aldus Albert Heijn Nieuwkoop.

Foto: Albert Heijn, Facebookpagina