Aarlandentoernooi van Tennisvereniging Ter Aar van 20 t/m 28 juli

aarlandertoernooi 2019 ter aar

Tennisers in actie bij TVTA. © Tennisvereniging Ter Aar

Tennisvereniging Ter Aar (TVTA) organiseert opnieuw het jaarlijkse Aarlandentoernooi. Gegadigden kunnen zich inschrijven voor het open tennistoernooi in diverse categorieën. Tijdens het toernooi zal er elke avond een driegangen-menu gemaakt worden en is er op een vrijdagavond een feestavond. Net als elk ander jaar is er ook weer een loterij waar deelnemers diverse prijzen kunnen winnen. Het toernooi vindt plaats van 20 tot en met 28 juli.

Ook dit jaar vindt het open tennistoernooi van tennisvereniging Ter Aar plaats. Tennissers uit de hele omgeving kunnen meedoen aan enkel-, dubbel- en mixpartijen. Er kan net als voorgaande jaren ingeschreven worden in verschillende categorieën: van 4 tot en met 8, waarbij er een leeftijdsgrens van 17 jaar en ouder gehanteerd wordt bij categorie 7 en 8.

Lees ook: Nieuwe variant op Jazz aan de Plazz: Jazz Festival

Tijdens het Aarlandentoernooi staat er elke avond een driegangen-menu op tafel. Op vrijdagavond is er de bekende feestavond, waar net als vorig jaar Marco Laros optreedt als zanger. Ook is er opnieuw een loterij, waar vele mooie prijzen te winnen zijn. Het thema van dit jaar is TV-Tas: “Ja ja, we halen de schiereilanden naar Ter Aar. Zon, zee en strand op het TVTA-park“, aldus de organisatie.

Er kan tot en met 10 juli ingeschreven worden voor het open tennistoernooi in Ter Aar. Dit kan via https://mijnknltb.toernooi.nl.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?