350 leerlingen van de Vosseschans schuiven aan tijdens Nationaal Schoolontbijt

nationaal schoolontbijt de vosseschans

Op vrijdag 8 november zullen 350 leerlingen van basisschool De Vosseschans in Ter Aar met elkaar ontbijten, tijdens de 17e editie van het Nationaal Schoolontbijt. In alle 13 groepen zal er iemand komen spreken met een bijzonder beroep. Het Nationaal Schoolontbijt is het grootste ontbijtevenement van Nederland, wat inmiddels voor de 17e keer georganiseerd wordt.

In alle 13 groepen zal er iemand aanschuiven met een bijzonder beroep. Zo zal burgemeester Buijserd aanwezig zijn in één van de bovengroepen. Ook een molenaar, de politie en de brandweer schuiven aan en vertellen meer over hun activiteiten aan de leerlingen tijdens het ontbijt.

Lees ook: Kerstkoopavond bij Intratuin: ‘20% korting op bijna alles’

Supermarkt Dirk van den Broek in Ter Aar sponsort het ontbijt voor alle 350 kinderen van De Vosseschans. “Een gezond en gevarieerd ontbijt met volkorenbrood, halfvolle melk, yoghurt en muesli. Allemaal om te laten zien hoe goed en gezellig het is de tijd te nemen voor het ontbijt”, aldus de basisschool in Ter Aar.

Het Nationaal Schoolontbijt vindt landelijk plaats van 4 tot en met 8 november. Dit jaar is het thema ‘Neem tijd voor je ontbijt’.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?