0172SPORT komt met een bijzondere winactie.  Dé website voor lokaal sportnieuws uit Nieuwkoop en omstreken verloot een exclusieve 0172SPORT-voetbal onder de hardwerkende mensen in de vitale beroepen, die – zeker op dit moment – onmisbaar zijn. De echte helden kunnen doorgegeven worden onder het bericht op Facebook, waarna de lokale sportverslaggever de winnaars selecteert.

“De echte toppers – de échte helden – dat zijn op dit moment natuurlijk onze hardwerkende mensen in de vitale beroepen. Politiemensen, ov- en logistiekmedewerkers maar ook de vakkenvullers in de supermarkten en natuurlijk de hulpverleners in de zorg! Zij verdienen op dit moment de schijnwerpers”, meldt 0172SPORT op haar website.

ZIE OOK:

Amateurvoetbal tot eind maart afgelast vanwege Coronavirus

Op de Facebookpagina van 0172SPORT kun je aangeven wie volgens jou degene een groot compliment verdient. 0172SPORT verloot vervolgens de exclusieve voetballen ‘om een balletje mee hoog te houden’. De lokale sportwebsite vraagt de winnaars wel na ontvangst een filmpje te sturen met zijn of haar hoog-hou-skills: “Want we moeten uiteindelijk ook een beetje blijven lachen in deze sportloze tijden”.