Een viertal trainers van de Nieuwkoopse Volleybalvereniging Waterlanders heeft nu al bijgetekend voor het komende seizoen. Het betreft hier de trainers van de eerste twee dames- en herenteams. Hierdoor kan de club blijven rekenen op vertrouwde en ervaren begeleiding. De Technische Commissie is verheugd over deze ontwikkeling en roept nieuwe talenten op om een keer te komen meetrainen.

“We zijn ontzettend blij dat deze goede en gekwalificeerde trainers blijven en enthousiast zijn over hun teams en het training geven en coachen,” aldus Rolf Karlsson van de TC. “De teams weten nu ook waar ze aan toe zijn en dat is alleen maar fijn.” Door de verlengde samenwerking kunnen spelers en teams zich verder ontwikkelen en werken aan nieuwe successen. De trainers brengen niet alleen expertise, maar ook passie en toewijding.

Spelers die het leuk lijkt zich aan te sluiten bij Waterlanders worden van harte uitgenodigd om keer mee te trainen. Voor nieuwkomers biedt de vereniging de mogelijkheid om gratis aan twee trainingen deel te nemen alvorens men besluit om lid te worden.

Voor meer informatie over lidmaatschap en trainingsschema’s: technischecommissie@waterlanders.nl.