Een belangrijk onderdeel van het (lokale) Sportakkoord is het structureel versterken van de sport zodat mensen met meer plezier kunnen (en blijven) sporten en bewegen. Hierbij zijn vitale, toekomstbestendige en zelfredzame sportaanbieders een belangrijke schakel. Daarom biedt de gemeente een serie webinars en online workshops aan.

Lees ook: Gerben van Duin over Nieuwskoops Sportakkoord: ‘Ik probeer een plan te maken waar zoveel mogelijk partijen achterstaan’

De gemeente wil graag sportaanbieders helpen bij het oplossen van knelpunten en/of het realiseren van ambities. Zij nodigt de aanbieders dan ook uit aan te sluiten bij een of meerdere van de georganiseerde (kosteloze) webinars in maart en april. Tijdens deze webinars wordt jouw sportorganisatie, in groepsverband, concreet op weg geholpen aan de hand van allerlei thema’s. De webinars bevatten veel praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen.

Dit zijn de verschillende webinars:

Onderaan deze pagina is een link te vinden waar je meer informatie kunt vinden, ook per webinar. Hier kun je je ook aanmelden voor het webinar dat jou aanspreekt.

Meer info: Nieuwkoop Sportakkoord