Daar waar de weergoden dit jaar menig evenement danig in de war schopten, waren Pluvius, Aeolus en Helios de 24 van Ter Aar op 22 juni meer dan gunstig gezind. De mega braderie, de evenementen op het Lindenplein en bij tennispark Aardam en IKC de Vaart en niet te vergeten de terrassen werden stuk voor stuk zeer druk bezocht.

Terwijl de standhouders op het Vosholplein nog druk bezig waren met het uitstallen van de koopwaar, was het in De Vaart al behoorlijk druk.
In de sporthal kon de Ter Aars jeugd kennis maken met gymnastiek/turnen, judo en badminton. Heel gezellig dat vaders en moeders die in hun jonge jaren lid waren van Shuttle’74 ook even kwamen ‘meppen’. Dat badminton echt een moeilijke sport is bleek uit het feit dat shuttles (en rackets….) alle kanten op vlogen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Op de judomat (tatami) werd er heel wat gerollebold maar zonder een echt judopak (judogi) waaraan de judoka’s elkaar vastpakken leek het meer op worstelen, maar geen punt ook hier had de jeugd het naar de zin.
De plaatselijke gymnastiekvereniging had de complete toestellenberging van de Vaart leeg gehaald en in de zaal opgesteld dus ook daar konden de sporters in spe zich heerlijk uitleven.
Ons redactieteam maakte vervolgens een wandeling van De Vaart naar het Lindeplein en deed daar door de drukte ruim een half uur over, toegegeven een ijsje onderweg was niet te versmaden.
Overal blije gezichten, korte broeken, volle tassen en terrassen: wat hebben ze geboft!!