Vrijdag 22 november: Ladies Night bij Juulzz

ladies night juulzz nieuwkoop

Hoewel Juulzz nog maar net gestart is, komt de Nieuwkoopse damesboutique nu al met een speciale Ladies Night. Op vrijdag 22 november kunnen dames – zonder man en/of kind – genieten van een wijntje en wat hapjes, terwijl zij kunnen shoppen. Er komen verschillende ondernemers om er een leuke avond van te maken, met diverse acties. Ook is er de mogelijkheid om leuke foto’s te maken.

De Ladies Night is van 19.00 tot 21.30 uur en vindt plaats aan de Dorpsstraat 95 in Nieuwkoop, in het pand van Enjoy and Live en het nieuwe Juulzz. “Er komen verschillende ondernemers samen om er een leuke avond van te maken! Pak lekker een wijntje en wat hapjes en shop erop los voor de kerst, Sinterklaas of lekker voor je zelf! Er zijn verschillende acties die avond en de mogelijkheid om leuke foto’s te maken. Zet jezelf op aanwezig en neem al je vriendinnen mee”, laat de organisatie weten.

Lees ook: Nieuwkoopse Julia (20) start nieuwe damesboutique in Nieuwkoop: Juulzz

Enjoy and Live is een babyspeciaalzaak, waar men terecht kan voor onder andere babykleding, -speelgoed en – verzorgingsproducten. In hetzelfde pand, bij Juulzz, is er sprake van een ruim assortiment voor volwassen en jong volwassenen. Van kleding en schoenen tot sieraden en riemen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?