Vanaf morgenavond, donderdag 16 december, is de N231 tussen de rotonde op Aarlanderveen en Nieuwkoop – de Nieuwkoopseweg overgaande in de Provinciale weg – volledig afgesloten. 

De afsluiting gaat donderdag 16 december 20:00 uur in en duurt tot en met maandag 20 december 5:00 uur. Ook de Achttienkavels blijft dicht. Aan de kant bij de Dorpsstraat in Aarlanderveen staat een verkeersregelaar en bij de rotonde richting Nieuwkoop staat een verkeersregelaar. Zij attenderen het verkeer richting de Achttienkavels extra dat die kruising helemaal dicht is.

Busdienst

Arriva zet tijdens deze volledige weekendafsluiting pendelbussen in die rijden tussen Nieuwveen en Nieuwkoop (via Zevenhoven). De bussen geven bij Nieuwveen aansluiting op de reguliere busdienst die via Ter Aar gaat rijden. Voor Aarlanderveen wordt een belbus aangeboden. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl.

De afsluiting is onderdeel van de aanleg door de provincie van een rotonde op de kruising Achttienkavels en Nieuwkoopseweg. Deze rotonde zal de veiligheid van dit kruispunt voor zowel autoverkeer als fietsers verbeteren.

LEES OOK: 
1 november start aanleg rotonde Achttienkavels/N231

One Comment on “Volledige afsluiting Nieuwkoopseweg N231”

  1. Worden er ook verkeersregelaars op de kerkweg in Ter Aar geïnstalleerd??
    Die is namelijk al 2 jaar overbelast met de komst van het nieuwe winkelcentrum intratuin, vomar, action!! Met daarbij ook nog de kerstdrukte onstaat er dit weekend met ook nog al het nieuwkoopse om rijdende verkeer een onacceptabele situatie!!

Comments are closed.