Versterking voor De Nieuwkoper: Anke Steffers wordt hoofdredacteur

Vanaf 2021 wordt het redactieteam van De Nieuwkoper uitgebreid: Anke Steffers komt aan boord en zal als hoofdredacteur aan de slag gaan. De voormalige redacteur van onder meer Het Witte Weekblad laat weten er veel zin in te hebben.

Anke Steffers zal vanaf 2021 de nieuwe hoofdredacteur positie innemen van De Nieuwkoper. De Ter Aarse heeft een flinke journalistieke achtergrond en was redacteur van Het Witte Weekblad en Nieuwsblad Haarlemmermeer. Momenteel is zij journalist bij het Algemeen Dagblad. Verder maakt zij moordspelen, schrijft toneelstukken en heeft diverse doeboekjes op haar naam staan. In Nieuwkoop is zij actief in de Nieuwkoop 750 jubileumjaar organisatie waarvoor zij onder andere CS:NK (Crime Scene Nieuwkoop) bedacht, een populair spel op Facebook waarbij fictieve crime scene zaken opgelost moeten worden door deelnemers.

Anke kijkt uit naar haar werkzaamheden: “Witte Weekblad Nieuwkoop heb ik zo’n 8 jaar gemaakt. Ik schreef daarvoor ook regelmatig columns. Ook jaren nadat ik daar gestopt was, spraken mensen mij hierop aan. Nieuwkoop is zo’n mooie kern waar veel te beleven valt. Ik kijk er enorm naar uit om voor De Nieuwkoper aan de slag te gaan”, aldus Steffers.

Vanaf heden is Anke persoonlijk te bereiken via anke@nieuwkoper.nl en zal zij het aanspreekpunt zijn voor nieuwsitems, persberichten en samenwerkingen.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?


2 reacties op “Versterking voor De Nieuwkoper: Anke Steffers wordt hoofdredacteur”

Comments are closed.