Ben je tante geworden? Viert je zoon zijn 25ste verjaardag? Heeft je zus een nieuwe baan? Is je broertje geslaagd voor zijn rijbewijs? Of wil je jouw Valentijn verrassen met een lief bericht? Dat kan via De Nieuwkoper.

Voor maar 20 euro krijg jij een banner met jouw persoonlijke boodschap voor degene die jij graag in het zonnetje wilt zetten. Een kort berichtje in een kleurige banner die op alle pagina’s van De Nieuwkoper komt te staan én op onze Facebookpagina. En nog leuker, je kunt kiezen uit 4 soorten banners.

De banner klikt, als je wilt, door naar een langer bericht dat je helemaal naar jouw zin kunt opstellen (wij halen de foutjes er voor je uit, wees niet bang). Wil je er een foto bij? Geen probleem. Die kun je gewoon meesturen.

Op deze manier kun je iemand op een hele originele manier verrassen. Vind je dat een goed idee? Stuur ons dan een mail, dan gaan we samen aan de slag. Jouw banner staat 24 uur online op de dag die jij kiest. Daarnaast posten we hem op de door jouw gekozen dag op Facebook, zodat je de ontvanger kunt taggen en iedereen hem of haar kan feliciteren.