Op zoek naar een interessante communicatie- of journalistieke meewerkstage bij jou in de omgeving? Dan is deze stage-mogelijkheid bij De Nieuwkoper misschien wel wat voor jou. Tijdens deze periode heb je alle vrijheid om mee te werken aan de nummer één nieuwswebsite voor Nieuwkoop en omstreken. Doe ontzettend veel ervaring op: van het schrijven van redactionele stukken tot het onderzoeken van spraakmakende verhalen. 

Klim jij graag in de pen? Ga jij graag op onderzoek uit? Dan is deze vacature voor jou weggelegd. Op dit moment is de redactie van De Nieuwkoper op zoek naar versterking en is er een openstaande vacature voor een stagiair Journalistiek of Communicatie. Meer weten over deze stage? Stuur dan een mailtje naar redactie@nieuwkoper.nl.

Lees ook: Keurslager van Wijk zoekt medewerker voor zaterdagen

De Nieuwkoper is in drie jaar uitgegroeid tot dé lokale nieuwswebsite van de gemeente Nieuwkoop. Met duizenden lezers per dag heeft ons platform een enorm bereik in de regio. De Nieuwkoper is een uitgave van Smart Brothers B.V. van broers Bram en Robbert Tigchelaar, maar opereert onafhankelijk.