Muziekvereniging Eensgezind maakt het nu mogelijk om tegen een vergoeding een blaasinstrument te huren. Naast het huren van de instrumenten biedt de Nieuwkoopse muziekvereniging ook online lessen aan van eigen docenten, met name via YouTube. Volgens de muziekvereniging een mooie kans om kennis te maken met een muziekinstrument.

Vorig jaar meldde De Nieuwkoper dat Muziekvereniging Eensgezind 12 nieuwe blaasinstrument kocht. Hoewel een aantal instrumenten intussen goed gebruikt worden, blijken er toch nog behoorlijk wat nieuwe instrumenten – ongebruikt – op de plank te liggen. Volgens de muziekvereniging een mooie kans in deze periode: “In deze tijd, waar iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven is dit een kans om een instrument te leren spelen. Muziek instrumenten zijn immers gemaakt om op te spelen en Eensgezind biedt vanaf nu de mogelijkheid om dit te proberen”.

ZIE OOK:

Aangepaste openingstijden supermarkten tijdens Koningsdag

Gegadigden kunnen tegen een vergoeding een blaasinstrument huren. Hierbij worden ook online lessen aangeboden van docenten van Muziekvereniging Eensgezind, met name online via YouTube. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via muziek@eensgezind.nl.