Op 10 november 2022 is het weer de Dag van de Mantelzorg. Tom in de buurt organiseert een feestelijk programma in Archeon voor mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Zij zijn van harte welkom voor een gratis dag eropuit.

Mantelzorgers zijn inwoners die zorgen voor een familielid, vriend, kennis of buurt. Je kunt ook jonge mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgerszijn jonger dan 25 jaar en groeien op met bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie die zorg nodig heeft. Mantelzorgers leveren dagelijks een topprestatie; ze staan vaak én langdurig voor een naaste klaar.

Programma

Mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop zijn op donderdag 10 november 2022 vanaf 10.00 uur welkom in het Archeon. Er wordt een ontvangst met koffie/theemetgebak en een heerlijke lunch verzorgd. Daarnaast kunnen mantelzorgers het park verkennen.

Aanmelden is noodzakelijk: meld je aan vóór 4november 2022.

Meer informatie en aanmelden is te vinden via de website: www.tomindebuurt.nl/dagvandemantelzorg.

Je kunt ook contact opnemen met Tom in de buurt, door te bellen naar 088 900 4567 of door een e-mail te sturen naar info@tomindebuurt.nl