Torenschudderstfeest 2019: dit is het programma

torenschuddersfeest 2019

Zaterdag 14 september wordt voor de vijftiende keer het Torenschuddersfeest georganiseerd in Nieuwkoop. Vanaf 9.00 uur staan er verschillende activiteiten gepland: van een theatervoorstelling over de Oud Hollandse Waterlinie tot en met de bekende verlichte botenparade. Ook dit jaar wordt het feest afgesloten met een vuurwerkshow. 

Van 9.00 uur tot 21.00 uur staan er verschillende activiteiten gepland tijdens het Torenschuddersfeest. Vanaf 9.00 uur is er een Kunst- en creamarkt in de Dorpsstraat. Ook staat bromfietsclub De Stofwok net als alle andere jaren op het parkeerterrein aan de Achterweg.

Vanaf 13.30 uur kunnen bezoekers van het Nieuwkoopse feest genieten van een heerlijk drankje en hapje op verschillende terrassen op het Reghthuysplein. Ook is er een verenigingenmarkt te vinden met verschillende kraampjes. Van 14.00 tot 15.00 uur is er een optreden van de Oud Hollandse Waterlinie op het Reghthuysplein.

Lees ook: Bruggebuurt Nieuwkoop 2019: bekijk het hele programma

Later op de dag – rond 19.00 uur – zal de bekende verlichte botenparade van start gaan. Deze wordt aansluitend afgesloten met een vuurwerkshow. Het vuurwerk wordt afgeschoten vanaf een ponton tegenover Jachthaven Plaszicht.

Sponsors

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Event Center Nieuwkoop en mede mogelijk gemaakt door vele lokale sponsors. Brandweer, Politie en Ambulance houden een oogje in het zeil tijdens het feest en ‘zorgen voor een veilige verloop van het evenement’.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?