Toneelstuk ‘Haar naam was Sarah’ binnenkort te zien in Nieuwkoops theater

haar naam was sarah productiehuis alphen

Foto: Ter illustratie © Pixabay

Binnenkort is er in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop een speciale toneelvoorstelling: Haar naam was Sarah, naar het gelijknamige boek van Tatiana de Rosnay. Het Productiehuis Alphen aan den Rijn voerde dit toneelstuk al meerdere keren op in Alphen en Bodegraven, maar is op zondagmiddag 2 februari ook in Nieuwkoop te zien.

Het toneelstuk gaat over de tienjarige Sarah die tijdens de Tweede Wereldoorlog met haar ouders opgepakt en gedeporteerd wordt. Wat niemand echter weet, is dat Sarah haar broertje – Michel – in een kledingkast heeft opgesloten.

Zestig jaar later krijgt een journaliste de taak een artikel te schrijven over de razzia’s in Parijs. Ze stuit hierbij op het verhaal van Sarah en ontdekt ongewild een goed bewaard gebleven geheim van haar schoonfamilie, met alle gevolgen van dien.

Lees ook: Nieuwe expositie in het Reghthuys, gewijd aan inspiratie uit de natuur

Het toneelstuk wordt opgevoerd op zondagmiddag 2 februari in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop, aanvang is om 15.00 uur. Een kaartje kost € 14,- en kan via de website van de Kaleidoskoop of aan de kassa in het restaurant op maandagmiddagen van 13.00 tot 15.00 uur aangeschaft worden.

Bekijk hieronder de trailer van het toneelstuk.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?