Theater Kaleidoskoop doet mee aan Nationaal Theaterweekend: flinke korting op tickets

nationaal theaterweekend kaleidoskoop nieuwkoop

Komend weekend is het Nationaal Theaterweekend. Overal in Nederland worden verschillende activiteiten georganiseerd en zijn er verrassende voorstellingen te bewonderen in meer dan 80 theaters. Ook Theater Kaleidoskoop doet mee aan dit landelijke theaterweekend met sterk gereduceerde prijzen van de kaartjes.

Weer een leuke tip voor uitjes in Nieuwkoop! Het Nationaal Theaterweekend wordt bij Theater Kaleidoskoop afgetrapt met de film Ballon, een waargebeurd verhaal van twee families die op de vlucht slaan tijdens de Koude Oorlog. De aanvang is om 20.15 uur, tickets kosten slechts € 5,50 per stuk.

Op zaterdagavond 25 april treedt het Elijah Gospel & Soul Choir op in het Nieuwkoopse theater. Het koor – bestaande uit 19 gedreven zangers en zangeressen – biedt met een uitgebreid repertoire traditionele gospels en grote soulhits en popsongs. De aanvang is eveneens om 20.15 uur, kaartjes kosten € 10,- per stuk. Dit is inclusief een consumptie.

Lees ook: Bijzondere expositie over schaatsen binnenkort te bewonderen bij De Zevensprong

Het weekend wordt feestelijk afgeslopen met een een reprise van Sound of Silence. Tijdens deze bijzondere middag zijn de mooiste liedjes van Simon & Garfunkel te horen. Pech voor degenen die geen tickets hebben bemachtigd: Theater Kaleidoskoop laat aan De Nieuwkoper weten dat deze voorstelling reeds is uitverkocht.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?