Zaterdag 6 april kleurde sporthal de Vaart in Ter Aar rood-zwart. Op deze dag speelden alle (competitie)teams van volleybalvereniging Scarabee een thuiswedstrijd. Na afloop was het tijd voor een feestje.

De dag werd afgetrapt door de mini’s: voor hen was er een ouder-kind toernooi. Tegelijkertijd speelde de jeugd van 12 tot 14 jaar hun wedstrijd. Hierna volgden de meiden van de MA (16 tot 18 jaar) en alle seniorenteams. Om 15.00 uur stond onder andere de wedstrijd Scarabee dames 1 – Waterlanders dames 3 op het speelschema. Een week eerder kwamen de dames elkaar ook al tegen, toen in Nieuwkoop, waar Waterlanders met de overwinning aan de haal ging, maar in Ter Aar won Scarabee met 3-1.
Heren 2 won met 4-0 en ligt op koers om kampioen te worden. Eenzelfde score was er voor Heren 1; zij kunnen volgende week als tweede eindigen in de 1e klasse.
Na afloop van de wedstrijden verplaatsten de activiteiten zich naar de kantine. Iedereen had zijn of haar hun best gedaan om kleding en accessoires af te stemmen op de kleuren van Scarabee. De Super Saturday, in 2023 geïntroduceerd, was een succes en zal ook het volgend seizoen op het programma staan.