Strand Zomer Nieuwkoop opent bijna haar deuren

strand zomer nieuwkoop

Nog even en dan is het zover: Strand Zomer Nieuwkoop opent haar deuren voor het nieuwe seizoen. Op 3 april is de Nieuwkoopse strandtent weer te bezoeken voor een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Omdat Strand Zomer Nieuwkoop een nieuwe eigenaar heeft, Madelon van ’t Kruis, zal er in de eerste maand een speciale opening-deal zijn.

3 april is het weer mogelijk om bij Strand Zomer Nieuwkoop te genieten van een lekker drankje of hapje. Vorig jaar werd bekend dat de strandtent voortgezet zal worden met een nieuwe eigenaar. Er zijn veel werkzaamheden verricht om de Nieuwkoopse strandtent in een nieuw jasje te steken. Op de Facebookpagina van de Nieuwkoopse strandtent zijn de afgelopen week veel updates gedeeld van de voortgang: van nieuwe planten en muurkunstwerken tot het selecteren van lekkere wijnen.

Lees ook: Extra afvalbak voor papier op komst voor Nieuwkopers

Vanwege een nieuwe eigenaar kunnen bezoekers in de eerste maand genieten van een speciale opening-deal: “Nog heel eventjes en dan staat het team van Strand Zomer weer voor jullie klaar. Omdat Strand Zomer een nieuwe eigenaar heeft, hebben wij een leuke actie in de hele maand april: 3 gangen voor maar €27,50! Waarbij uzelf mag kiezen van onze menukaart“, aldus Strand Zomer Nieuwkoop op de website.

Foto: Archieffoto van Facebookpagina Strand Zomer Nieuwkoop


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?