Op donderdag 16 februari 2023 is weer een Schrijfcafé voor iedereen die van schrijven houdt, wel (weer) wat inspiratie kan gebruiken, in de schrijfflow wil komen, nieuwe technieken wil leren, ervaringen wil delen en inspiratie wil opdoen 

Deze keer laten we ons inspireren door de lente. Een tijd van nieuw leven en volop in bloei zijn, grote schoonmaak houden, vooruit kijken en opnieuw beginnen.   

We starten om 19.30 uur online via Zoom. Na aanmelding ontvang je de link. Het Schrijfcafé gaat door bij minimaal vier deelnemers.  

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven, je schrijft vooral vanuit je gevoel. Daar komen mooie schrijfsels uit, of ze nu gebaseerd zijn op je eigen leven of op fantasie, alles is mogelijk. 

Plezier staat voorop 

Er zijn veel mensen die wel eens schrijven, maar in de hectiek van alle dag komt het er niet van om dat structureel te doen, hier kan dat, dus kom zelf een keer ervaren. Dus wie wil kan meedoen met oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan en die je op gang helpen, je zelf aan het schrijven zetten. Het is verrassend wat er uit komt, maar plezier in schrijven staat voorop. 

Kosten en aanmelden 

De schrijfcafé ’s zijn los van elkaar te volgen en de kosten van het online Schrijfcafé bedragen 10 euro. Het Schrijfcafé gaat door bij minimaal vier deelnemers. Aanmelden is wel nodig, uiterlijk woensdag 15 september bij tekst@winnyvanrij.nl