Naar aanleiding van het succes van voorgaande jaren verzorgt NRV de Meije ook dit voorjaar weer een Introductiecursus Roeien. Deze begint op zaterdag 6 april [aanvang 11.00 uur] met een gratis kennismakingsles.

Daarnaast bestaat de cursus uit 8 lessen van een uur, die door gediplomeerde instructeurs gegeven worden. De totale kosten bedragen € 55,-. De cursus wordt in de periode van 13 april tot en met 6 juli op woensdagavond gegeven. Roeivereniging De Meije is een kleine en gemoedelijke verenging met een onderkomen aan het Nieuwkoopse Meijepad. Er wordt op verschillende niveaus geroeid: zowel recreatieve als wedstrijdroeiers weten de weg naar de botenloods te vinden. Roeien is een actieve sport waarmee naast de conditie ook alle spieren getraind worden en dat in de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen.

Mensen die op 6 april van de partij willen zijn, wordt verzocht zich van tevoren even aan te melden secretaris@rvdemeije.nl Meer informatie over de vereniging is te vinden op www.rvdemeije.nl.