Op vakantie in eigen land? Dan is Nieuwkoop een aanrader! In Nieuwkoop zijn er namelijk een aantal interessante mogelijkheden om te overnachten: van schattige en zeer unieke AirBnB locaties tot rustgevende hotels. In dit Eropuit in Nieuwkoop artikel geven we tips voor een heerlijk verblijf in Nieuwkoop. Overnachten in Nieuwkoop? Lees snel verder.

Nieuwkoopse Plassen
Wil je overnachten in Nieuwkoop aan de Nieuwkoopse Plassen? Dan hebben we goed nieuws voor je: er is namelijk een zeer unieke locatie: Het Dobberhuisje. Deze AirBnB-locatie is te vinden op de Nieuwkoopse Plassen en biedt een verbluffend uitzicht op het water. Is het doel van je overnachten om lekker te vissen? Lees dan ook ons Eropuit in Nieuwkoop artikel ‘Vissen in Nieuwkoop’.

Wat minder spannend? Dan zijn er ook tal van mogelijkheden aan de Nieuwkoopse Plassen. Zo is er bijvoorbeeld hotel Zoetwater, op het Zuideinde. Hier kun je zelfs een boot huren in Nieuwkoop en binnenkort SUP lessen volgen. Ook hotel de Watergeus in Noorden is gelegen aan het Nieuwkoopse plassengebied. 

ZIE OOK

Gemeente Nieuwkoop: ‘Vaar alleen of met mensen uit eigen huishouden’

AirBnB in Nieuwkoop
Op zoek naar unieke AirBnB’s in Nieuwkoop? Zoals we net al benoemden is het Dobberhuisje een aanrader. Ook Bed & Breakfast van Familie Elzinga is een tip: je voelt je hier direct thuis en je waant je in Nieuwkoop als een échte Nieuwkoper. Een vakantiehuis? Dan is Cottage Nieuwkoop het overwegen waard: deze AirBnB heeft een enorm zonneterras, waar je lekker tot rust kunt komen. Ook gastenverblijf De Kapitein onze tip.

Hotels in Nieuwkoop
Wanneer je op zoek bent naar een hotel zijn er twee mogelijkheden: zo is er hotel Zoetwater – die we net al benoemden – in Nieuwkoop te vinden. Het hotel had voorheen ook een restaurant, maar deze sloot na drie jaar haar deuren. Wil je liever richting Noorden uitwijken? Dan raden we je hotel De Watergeus aan, die ook direct gelegen is aan de Nieuwkoopse Plassen. Dit hotel in Nieuwkoop heeft nog wel gewoon een restaurant.

We houden een overzicht bij met alle Bed & Breakfasts in Nieuwkoop. Een aanvulling op ons artikel of een extra tip voor onze Eropuit in Nieuwkoop gids? Laat het ons weten!