Foto: Oud-brandweercommandant Nico Kranenburg. © R. Snoeker

Binnenkort wordt er weer een nieuwe lezing gegeven bij museum Kom d’r In aan het Zuideinde. Ditmaal is het de beurt aan oud-brandweercommandant Nico Kranenburg. Op donderdag 5 december vanaf 14.00 uur vertelt hij over wat hij allemaal meegemaakt heeft tijdens zijn werk bij de plaatselijke en regionale brandweer.

Het zal wederom een boeiende lezing worden: “In bijna een halve eeuw bij de plaatselijke en de regionale brandweer heeft Nico Kranenburg het nodige meegemaakt”, meldt de organisatie aan De Nieuwkoper.  Bezoekers kunnen niet alleen genieten van de verhalen van Kranenburg, maar krijgen ook koffie, thee of frisdrank met een toepasselijke versnapering. Deelname is gratis.

Lees ook: Hans Pluckel komt vertellen over het waterbeheer bij museum Kom d’r In

Elke maand wordt er bij museum Kom d’r In aan het Zuideinde een lezing gegeven. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Nieuwkoop. Voor degenen die slecht de deur uitkomen biedt de organisatie de vervoersmogelijkheden. Hiervoor kan men contact opnemen via vervoer@museumkomdrin.nl of door te bellen met Frits Horstmeier via 06 20469461.