Het lijkt zo lang geleden: een zwoele zomeravond, vergezeld van prachtige livemuziek maar wie weet?
Drumfanfare Mavileo en het organiserend comité van de Dorpskerkconcerten Leimuiden organiseren op zaterdagavond 22 juni een zomeravondconcert.
Dit keer met medewerking van het internationaal gerenommeerde jazztrio ‘The Ghost, the King and I’ onder leiding van Rob van Bavel. Samen met Drumfanfare Mavileo, onder leiding van Wim van Klink, zullen zij optreden op het plein naast de Dorpskerk.

Het jazztrio werd opgericht door pianist Rob van Bavel en bestaat verder uit gitarist Vincent Koning en contrabassist Frans van Geest. Het trio heeft op diverse podia binnen en buiten Europa gespeeld. Ook brachten zij verschillende cd’s uit waaronder, samen met het Metropole Orkest, het album ‘The Inventors’. Het trio staat bekend om zijn virtuoze samenspel en vooral de swing, geïnspireerd door de drumloze trio’s van Oscar Peterson en Nat King Cole. Het ensemble brengt een programma met muziek van de virtuoze Amerikaanse componist George Gershwin: instrumentale jazz van absoluut topniveau,

Drumfanfare Mavileo is sinds 1975 actief met optredens bij evenementen in onder andere Kaag en Braassem, het carnaval in Voorhout en zelfs in Duitsland. Daarnaast geeft zij jaarlijks een groot concert.
Volgend jaar bestaat de drumfanfare vijftig jaar, dit zal groots gevierd gaan worden.
Tijdens het concert treden de slagwerkers en blazers op als Bigband met een gevarieerd programma.
Het concert begint om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Bij slecht weer vindt het concert plaats in De Ontmoeting.
Meer informatie is te vinden op www.dorpskerkconcerten.nl. Het concert is vrij toegankelijk al wordt een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.