Dat men voor allerlei lichamelijke klachten terecht kunt bij de fysiotherapeut is algemeen bekend. Dat behandeling bij ProMove, bewegen & gezondheid in Nieuwkoop en Ter Aar ook mogelijk is in de avonduren weten misschien minder mensen.

Om gebruik te kunnen maken van ambulante zorg zijn patiënten regelmatig genoodzaakt om vrije dagen of uren op te nemen. Voor velen niet echt praktisch en soms maakt de werkgever dit zelfs onmogelijk. Bij ProMove kan men al geruime tijd op de meeste avonden terecht voor behandeling.
ProMove beschikt over fysiotherapeuten met uiteenlopende specialisaties. Voor het totale overzicht aan disciplines verwijzen wij naar de website van ProMove.

Behalve voor therapie kan men bij ProMove ook terecht voor FysioSport. Op alle ochtenden en nagenoeg alle avonden zijn er trainingsgroepen.
Onder begeleiding sporten in een gezellige groep biedt wellicht de juiste ‘stok achter de deur’ om het ook echt vol te houden. Er zijn aparte groepen voor ouderen en jongeren.
Speciale groepen zijn de ZwangerFit groep en de Pilates groepen. Buiten sporten kan met de Sportief Wandelen groep op donderdagavond.

Voor meer informatie:
– 0172-575261
info@promove.nu
– WhatsApp 06-57821791.
www.promove.nu