Vlak voor de zomervakantie brengt Doeboekje.nl een groot en dik doeboek uit, in het bijzonder bestemd voor nieuwsgierige kinderen. Doeboefje, een ondeugend ventje, speelt samen met zijn familie en vrienden hierin de hoofdrol. Anke Steffers uit Ter Aar en Elske Beumers uit Alphen aan den Rijn stellen deze nieuwe uitgave met trots aan u voor.

Doeboefjes Doeboek is een heel nieuw concept met op elke pagina een verhaaltje over de hoofdpersoon en zijn belevenissen.
Het boek is tachtig pagina’s dik en past vast wel in de vakantiekoffer, maar ook voor kinderen die thuis blijven staat het boek garant voor vele uren vermaak.
Het bekijken van alle pagina’s, het maken van de puzzels en quizzen, het doen van de proefjes en het spelen van de spelletjes, is nieuwsgierige kinderen op het lijf geschreven..

Doeboefje is een ondeugend, leuk kereltje dat ook leergierig, nieuwsgierig en vrolijk is. Hij heeft toffe ouders, moeder Doenja en vader Boeke, een lief zusje Noek en een opa en een oma die ook altijd vol ideeën zitten. Ook de bezoekjes van tante Leesje, nichtje Papien en neefje Pussel zijn erg gezellig.
Doeboefje is gek op papier. Letterlijk. Hij neemt graag hapjes. Natuurlijk vinden zijn ouders dit niet goed, maar hij heeft daar iets op gevonden. Hij neemt een hapje, kauwt erop en bewaart het hapje in zijn speciale hapjes-laatje. Dit laatje staat ook in het doeboek en is een extra puzzel voor de kinderen die het doeboek maken. Nog een extraatje is dat in elk doeboek een boekenlegger zit.

Doeboefjes Doeboek kan men bestellen of vanaf 12 juli ophalen in Ter Aar of Alphen aan den Rijn,
Mail voor een afspraak naar info@doeboefje.nl.
Liever laten thuisbezorgen, ga naar www.winkel-doeboekje.nl.