Nu ook een ‘Koningsdag Barbecue box’ bij keurslager Van Wijk

keurslager van wijk barbecue box

Keurslager Van Wijk introduceert een speciale barbecue box voor tijdens Koningsdag. Deze Koningsdag Barbecue Box is gevuld met allerlei soorten vlees: van stokjes kipsaté tot ongepaneerde hamburgers. Eerder introduceerde Strand Zomer ook een Koningsdag barbecue pakket.

“Nu koningsdag niet zoals altijd gezellig in het dorp gevierd kan worden, maar we meer zijn aangewezen op onze eigen achtertuin hebben wij de Koningsdag Barbecue Box bedacht”, meldt de Nieuwkoopse keurslager vandaag op social media.

ZIE OOK:

Strand Zomer komt nu ook met ‘Koningsdag Barbecue Pakket’

In het pakket zitten in totaal 20 stukjes vlees, waaronder kipsaté, runderburgers en Italiaanse spiesen. Ook zijn er drie soorten salades in het pakket te vinden, bakjes met sauzen en een afbakstokbrood.

ZIE OOK:

Borrelen op Woningsdag

Het pakket is geschikt voor vier personen en kost in totaal € 37,50. De Koningsdag Barbecue Box kan tot en met zaterdag 25 aparil besteld worden via info@vanwijk.keurslager.nl of via telefoonnummer 0172-571548. Ook in de winkel kan een bestelling doorgegeven worden. De box kan op Koningsdag tussen 10.00 en 12.00 uur opgehaald worden aan de zijdeur van de winkel op het Kennedyplein. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?