In september van dit jaar verschijnt het jubileumboek ‘Feesten als Wilde Beesten – Nederland 50 jaar Normaal’.  Het 304 pagina’s tellende concert- en fotoboek gaat over de geschiedenis van de Achterhoekse rockgroep Normaal en bovenal over hun favoriete concertlocaties en meest fanatieke fans. Volgens auteur/samensteller van het boek Dolf Ruesink waren deze volop te vinden in Langeraar.

De provincie Zuid-Holland krijgt in het boek een eigen hoofdstuk + topografische kaart met het dorp Langeraar als de plek waar de band in deze provincie het meest succesvol optrad. Dit gebeurde jaarlijks tijdens de kermis. Ter completering van zijn boek is Ruesink op zoek naar foto’s en anekdotes uit die tijd.
Normaal trad liefst 15 x op in Langeraar, altijd in augustus en altijd tijdens de kermis. Vooral de 50+ generatie zal hier zeker herinneringen aan hebben. 

Namens Dolf dus hierbij het verzoek om hem vooral te bestoken met de door hem zo gewenste informatie. Dit kan via de mail: mailto:dolfruesink@gmailcom

One Comment on “Normaal: op zoek naar herinneringen”

  1. Gerrit pieterse de boeren karen met stoom voor de deur en volgeladen met mensen je kon het spoor tot in weide om geving volgen ik was personeel toen hoeveel gazen er kapot ginge wil jeniet wetenheeelveel maar dat kon toen nog en de gaten in de vloer we wisten normaal kom dus op zaterdag ochten kon de helle vloet er uit zo kapot was die en dan de T-shirt die werden bij de deur kapot geschuurd en eind van de avond wordt er weer een nieuwe gekocht beste handel en dan de oudjes uit de buurt die de helle avond buiten naast de tent zatten tegenvieten van allees water gebeurden binnen we hebben zo veel leuken herinneren aan normaal er gebeurden nooit wat kwa vetten iedeen kon wat van me kaar hebben gebeurden er wat gaf je een biertje en ging weer veder met feesten top was dat tegen wordt wel anders ik heb nog veel mee maar laad het er even bij Gerrit Pieterse organisator langeraar ze kermis tent dit doe al 45 jaar

Comments are closed.