Nieuwkopers Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke inspireren jongeren met eigen kledinglijn

youngboyz nieuwkoop

Foto: (V.l.n.r.) Dorus Boddeke en Sebas van der Voorn. © Youngboyz

Een eigen kledinglijn. Het klinkt als een droom, maar het is de realiteit voor Nieuwkopers Sebas van der Voorn en Dorus Boddeke. Samen hebben zij Youngboyz opgericht, een eigen kledinglijn waarmee zij de generatie en zichzelf herkenbaar willen maken en erkenning willen geven. De twee ondernemers zijn een online webshop gestart, waar allerlei kledingartikelen te koop zijn: van hoodies tot caps.

Sebas en Dorus, van jongs af aan al vrienden, hadden altijd al de droom om een eigen onderneming op te starten. Enige tijd geleden bedachten zij een eigen brand: Youngboyz, een merk wat staat voor jonge ondernemers die iets willen bereiken. “Met Youngboyz willen we de generatie inspireren om op jonge leeftijd stappen durven te nemen en je dromen achterna te gaan op welke manier dan ook”, meldt van der Voorn aan De Nieuwkoper.

Youngboyz biedt met diverse kledingstukken handvatten voor jongeren die zichzelf kenbaar willen maken en erkenning willen. In de online webshop zijn hoodies, T-shirts en caps te ontdekken voorzien van het strakke YoungBoyz logo. Ook tassen met opdrukken als ‘Be Inspired, The Future Is Yours’ zijn terug te vinden in het assortiment. Leuk detail: de collectie wordt item voor item uitgebreid.  Dit is te zien aan de unieke cijfercode op elk Youngboyz product.

Lees ook: Nieuwkoopse Jaimy (18) start website voor onafhankelijk SUP board advies

Volgens de twee Nieuwkopers draait het starten van hun eigen kledinglijn niet zozeer om succesvol te worden, maar is juist het proces er naar toe belangrijk: “Het nemen van risico’s, het vallen en opstaan en het doorgaan wanneer andere zouden opgeven of stoppen.” Hiermee lijken de twee precies een weerspiegeling te zijn voor waar Youngboyz voor staat.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Youngboys op Instagram of neem een kijkje in de webshop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?