De Nieuwkoopse Roeivereniging De Meije is een kleine, gemoedelijke roei-vereniging, gelegen aan het Meijepad in Nieuwkoop. Er wordt op verschillende niveaus geroeid. Je kunt er zowel recreatief roeien als aan wedstrijden deelnemen.

Na het succes van de cursus van vorig jaar start NRV de Meije ook dit voorjaar weer met een introductiecursus roeien. De cursus begint op zaterdag 4 april om 11.00 uur met een gratis kennismakingsles. Naast de kennismakingsles bestaat deze introductiecursus uit 10 lessen van een uur, die door gediplomeerde instructeurs gegeven worden. De cursus kost € 50,-. De cursustijden zijn zaterdagmorgen om 11.00 uur of woensdagavond om 19.00 uur in de periode 8 april t/m 13 juli.

Lees ook: Gespot: Otter in Nieuwkoopse Plassen met plastic ring om zijn nek

Iedereen is welkom om te leren roeien. Het is een actieve sport waarmee je naast je conditie ook al je spieren traint. En dat in de prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen. Alleen een zwemdiploma is vereist. Wil je je opgeven voor de kennismakingsles stuur dan een mail naar secretaris@rvdemeije.nl.