Nieuwkoopse Jaimy (18) start website voor onafhankelijk SUP board advies

jaimy sup planet sup board advies

Foto: © Pixabay

Met de Nieuwkoopse Plassen is gemeente Nieuwkoop de ideale plek om een SUP board te water te laten. Maar welk SUP board kun je het beste kiezen? Jaimy van Wijngaarden (18) uit Nieuwkoop wilt hier met zijn website antwoord op geven. Met behulp van onafhankelijk SUP advies ontdekken bezoekers welk SUP board zij het beste kunnen aanschaffen: van een race supboard tot een board voor suppen met je hond.

“Om te beginnen is het gevoel van vrijheid geweldig. Je bevindt je op het open water, je kan gaan waar je wilt en je kan het doen wanneer je wilt. Het moment dat je op het SUP board gaat staan wordt je hoofd direct leeg en kan je alleen maar denken aan het genieten van de rust en de rustgevende recreatie sport die je aan het uitoefenen bent”, klinkt Jaimy enthousiast als De Nieuwkoper hem vraagt wat hij zo leuk vindt aan suppen.

Onder de naam SUP Planet biedt Jaimy onafhankelijk advies voor mensen die graag een SUP board willen aanschaffen, maar geen idee hebben welke ze moeten kiezen. Hoewel van Wijngaarden laat weten achter de schermen nog flink wat werk te verrichten, is de website nu al gevuld met 25 verschillende adviesgidsen voor uiteenlopende SUP boards.

Lees ook: Nieuwkoopse broers starten site met slimme artikelen

Waarom Jaimy de stap naar een eigen website voor SUP boards gezet heeft? “Drie jaar geleden ben ik bij Nikano in Noorden begonnen als SUP instructeur. In die drie jaar heb ik gemerkt dat er steeds meer mensen ook hun eigen supboard willen kopen en niet weten welke supboard het beste geschikt voor hun zouden zijn. Sup Planet zou de twijfels bij iedereen moeten wegnemen en ervoor zorgen dat zowel een beginnende als gevorderde supper zijn ideale supboard kan vinden op de website”, aldus van Wijngaarden.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?